Barion Pixel

Csokoládé készítő tanfolyamok Budapesten

A tanfolyamról bővebben

Kedves Érdeklődők!

SZERETETTEL VÁRLAK BENNETEKET A LENT LEÍRTAK SZERINT!

IDŐPONTOK:
OKTÓBER 4, SZERDA – 1 hely!

OKTÓBER 19, CSÜTÖRTÖK – 5 hely!

A tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel! Bátran jöhetnek kezdők, háziasszonyok is!

Jelentkezni az oldal alján található űrlap kitöltésével lehetséges.
Jelentkezés után telefonon felveszem veled a kapcsolatot,
majd egyeztetés után elküldöm az adott tanfolyamra vonatkozó részleteket e-mailben.
Jelentkezés után a tanfolyam árát szükséges elutalni, hogy a helyedet biztosítani tudjam! Köszönöm!
Lemondással kapcsolatos tudnivalók az ÁSZF-ben találhatók.

Az adatok megadása önkéntes  jelleggel működik és harmadik fél számára nem szolgáltatom ki.

Ha neked is problémáid vannak a bonbon készítéssel (mint nekem volt korábban), akkor bátran vágj bele és vegyél részt a tanfolyamon. Garantálom, hogy utána otthon Te magad is el tudod majd készíteni a csokoládékat!

Minden eszközt és alapanyagot biztosítok.

Voltam én is bonbon tanfolyamon, ahol temperáló gépet használtunk. Sajnos utána otthoni körülmények között nem tudtam elkészíteni a bonbonokat – nem jött ki a formából, így fel is adtam egy jó ideig, hogy ezzel foglalkozzak.

Ismerős az, amikor azt gondolod végre sikerült elkészíteni, de végül mégsem akar kijönni a csoki a formából?
Esetleg ha kipottyan, amint hozzáérsz, azonnal olvad, szinte puha és nem roppanós, fényes?
Vagy elkeseredsz, mert a csokoládé olvasztás sem megy? Darabos lesz és megég?
Előfordult már, hogy visszamattult a bonbon?
Elszürkült és foltos lett? Nem sikerült a talpazás, mert kifolyt mellette a töltelék? Vagy idő előtt rákötött a talp öntésnél a csoki a formára és nem tudtad szépen lehúzni a felesleget? (Színes bonbonokról pedig álmodozni sem mertem, mert fogalmam sem volt miként lehet elkészíteni…)

Ezeket mind megtapasztaltam. Elég kiábrándító tud lenni… Ennek ellenére nem adtam fel és egy idő után újra elkezdett érdekelni a csokoládé készítés. Így később itthon belevágtam és kikísérleteztem azt, hogy hogyan tudom ezeket a hibákat elkerülni – sikerrel.

A lehető legegyszerűbb módszereket szeretném megtanítani nektek. Olyan technikákat fogok mutatni, amiket otthon mindenféle drága eszköz nélkül tudtok alkalmazni. Nyilván pár alap dolog és eszköz szükséges lesz hozzá, viszont ezek értéke a pár ezer Forintot nem fogja meghaladni. A szükséges kellékeket a tanfolyam után azonnal meg is tudjátok vásárolni tőlem ha szeretnétek, így otthon már akár aznap nekivághattok a csokoládé készítésnek. 

Maximálisan 5 főt tudok fogadni egy tanfolyamon! 
Az általad készített édességeket hazaviheted egy oklevél kíséretében (elviteles dobozt is biztosítok).

A tanfolyam helyszíne: Budapest, 13. kerület
Kezdési időpont: 10:00
Időtartama: kb 8 óra
Ára: 45.000 Ft/fő

AMIKET KÉSZÍTÜNK:

Bármelyik édesség készülhet az általad választott csokoládéból (fehércsoki, tejcsoki, vagy étcsoki).

A színes bonbonok színeit Te választhatod ki.

Valamint a dekorációra használt magvakat, aszalt gyümölcsöket, stb. szintén a saját ízlésednek megfelelően variálhatod.

AMIT MEGTANULHATSZ

– bonbon formák előkészítése, kiöntése kiöntése csokoládéval

– csokoládé temperálás a legegyszerűbb módszerrel

– kakaóvaj használata

– színes, design bonbonok készítése

– töltelékek készítése

– formák betöltése

– tökéletes talpazás


ILYENEKET KÉSZÍTÜNK:

 1 TÁBLA FORDÍTOTT BONBON
(tetszőlegesen díszíthető bármilyen szórattal) 


1 TÁBLA SZÍNES BONBON
(legalább 4 különböző design, neked tetsző variációban)
Néhány példa: 

   

                                                                                                      

Jelentkezés

Mit keresel?

Személyes tanfolyamaim

CSOKOLÁDÉ (BONBON) TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

PRIVÁT CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN)

CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

Hamarosan

Az online tanfolyam felület jelenleg fejlesztés alatt áll, kérjük kövesd oldalamat további információkért. Addig is tekintsd meg személyes tanfolyamaimat!