Barion Pixel

Cukorvirág tanfolyamok Budapesten

A tanfolyamról bővebben

FRISS INFORMÁCIÓK:
Csoportos, kis létszámú tanfolyamokat
EGYELŐRE CSAKIS BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN) tartok.

Mivel kisebb létszámmal indulnak a kurzusok, érdemes előre időpontot foglalni e-mailben! Kérlek a nevedet, telefonszámodat add meg mindenképp, hogy el tudjalak érni, ha szükséges! Köszönöm!
cukorviragkurzus@gmail.com

A kurzusok ára 35.000 Ft/fő
10.000 Ft foglalót szükséges előre elutalni.

Szeretettel várlak benneteket!
Dóri

Zuglói dátumok:

HAMAROSAN!

A tanfolyamok egy naposak és egy napon 3 virágot készítünk.

(1 db rózsa, 1 db orchidea és 1 db pillangó) 

A  tanfolyamokon elsajátíthatod a cukormasszával kapcsolatos tudnivalókat (tárolás, színezés, stb). Információkat kapsz a virágdrótokról, eszközökről, amelyek a cukorvirág készítéshez szükségesek. Tanulhatsz az ecsethasználatról, a sziromfestékekről, a szirmok színezéséről. Megtanulhatod hogyan kell a szirmokat megformázni, szárítani. Majd a virágok összeállítását fogom megmutatni. 

5 fős csoportokban zajlik az oktatás és fejenként 35.000 Ft a részvételi díj egy napra (bankkártyával is tudtok már fizetni a helyszínen). A nap folyamán minden alapanyagot és eszközt biztosítok, tehát neked nem kell semmit hozni magaddal! Továbbá frissítő, kávé, tea a rendelkezésetekre áll. A nap végén a kész virágokat természetesen mindenki hazaviheti egy oklevél kíséretében!

A tanfolyamok 1 naposak, nem igényelnek előképzettséget, vagy cukrász végzettséget. Ettől függetlenül nyilván cukrászok is bátran jelentkezhetnek. 🙂 A tanfolyam 8:30-tól általában délután 6-ig tart.

Jelentkezni és érdeklődni e-mailben lehetséges névvel, telefonszámmal:

cukorviragkurzus@gmail.com
 

NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KAPHATÓK! ÉRDEKLŐDJ ÜZENETBEN!

Az űrlap kitöltése esetén az adatok megadása önkéntes alapon működik. Harmadik fél részére adatokat nem szolgáltatok ki.

Szeretettel várlak benneteket! 🙂

Bartus Dóri

Jelentkezés (jelenleg nincs elérhető dátum)

Mit keresel?

Személyes tanfolyamaim

CSOKOLÁDÉ (BONBON) TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

PRIVÁT CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN)

CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

Hamarosan

Az online tanfolyam felület jelenleg fejlesztés alatt áll, kérjük kövesd oldalamat további információkért. Addig is tekintsd meg személyes tanfolyamaimat!