Barion Pixel

Torta és cukorvirág

Cukorvirág

KÉSZÍTŐ TANFOLYAM

- BUDAPEST -

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM

Csoportos, kis létszámú tanfolyamokat (max. 5 fő) Budapesten, Zuglóban tartok. Mivel kisebb létszámmal indulnak a kurzusok, érdemes előre időpontot foglalni! A nap felépítésével kapcsolatos részletekről a jelentkezés utáni tájékoztató e-mailben informállak. A lemondással kapcsolatos információk az ÁSZF-ben találhatók.

A  tanfolyamokon elsajátíthatod a cukormasszával kapcsolatos tudnivalókat (tárolás, színezés, stb). Információkat kapsz a virágdrótokról, eszközökről, amelyek a cukorvirág készítéshez szükségesek. Tanulhatsz az ecsethasználatról, a sziromfestékekről, a szirmok színezéséről. Megtanulhatod hogyan kell a szirmokat megformázni, szárítani. Majd a virágok összeállítását fogom megmutatni. 

A nap folyamán minden alapanyagot és eszközt biztosítok, tehát neked nem kell semmit hozni magaddal! Továbbá frissítő, kávé, tea a rendelkezésetekre áll. A nap végén a kész virágokat természetesen mindenki hazaviheti egy oklevél kíséretében!

A tanfolyamok 1 naposak, nem igényelnek előképzettséget, vagy cukrász végzettséget. Ettől függetlenül nyilván cukrászok is bátran jelentkezhetnek. 🙂 A tanfolyam 8:30-tól általában délután 6-ig tart.

NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KAPHATÓK!

Szeretettel várlak benneteket! 🙂

Bartus Dóri

JELENTKEZÉS

Jelentkezni a naptár használatával lehetséges. A hely lefoglalása után töltsd ki a számlázási adatokat és a tanfolyam összegének kiegyenlítése után elküldöm Neked az adott tanfolyamra vonatkozó részleteket e-mailben.  Lemondással kapcsolatos tudnivalók az ÁSZF-ben találhatók. Az adatok megadása önkéntes  jelleggel működik és harmadik fél számára nem szolgáltatom ki.

július 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevélre, ha szeretnél tájékoztatást kapni az újdonságokról.

Soha nem küldünk spam üzenetet és az e-mail címet nem osztjuk meg harmadik felekkel.

Shopping Cart

Személyes tanfolyamaim

CSOKOLÁDÉ (BONBON) TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

PRIVÁT CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN)

CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

KARÁCSONYI CSOKOLÁDÉ TANFOLYAMOK

Mit keresel?

Hamarosan

Az online tanfolyam felület jelenleg fejlesztés alatt áll, kérjük kövesd oldalamat további információkért. Addig is tekintsd meg személyes tanfolyamaimat!