Barion Pixel
A5 méretű (15 cm x 21 cm) téglalap alakú cukorlap egyedi fotóval

1.500 Ft

A cukorlapon jobban érvényesülnek a színek, valamint hidegzselé nélkül felhelyezhető a tortára. Az átlátszó fólia eltávolítása után egyszerűen csak rá kell helyezni a torta felületére (esetleg picit meg lehet vizezni a hátulját, ha fondanttal burkolt tortára tesszük, hogy rátapadjon – vagy a fondantot kenjük át pici vízzel, ahová kerülni fog a cukorlap).

A széle nem kunkorodik fel, ezért nem szükséges körben lefogatni. Tejszínes, tejes krémekre nem ajánlott, mert feloldhatja a cukorlapot. Ebben az esetben érdemes alá rakni egy kinyújtott fondant lapot és erre ráilleszteni a cukorlapot a fent leírtak szerint. Tárolása: szobahőmérsékleten, lezárt tasakban, hogy ne száradjon ki. Ketté hajtani nem szabad, mert eltörhet. Ollóval, sniccerrel vágható.

A kép miatti egyeztetés ügyében kérlek vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben! Illetve saját fotót szintén e-mailben tudsz küldeni. Nem áll módomban képet szerkeszteni. Word dokumentumba beméretezett képet kérnék küldeni. Köszönöm az együttműködést!

cukorviragkurzus@gmail.com

 

Az új szabályozásokat és szigorításokat figyelembe véve ezentúl csak dekorációs (nem ehető) célra ajánlom az elkészült cukorlapot!

Mit keresel?

Személyes tanfolyamaim

CSOKOLÁDÉ (BONBON) TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

PRIVÁT CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN)

CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

KARÁCSONYI CSOKOLÁDÉ TANFOLYAMOK

Hamarosan

Az online tanfolyam felület jelenleg fejlesztés alatt áll, kérjük kövesd oldalamat további információkért. Addig is tekintsd meg személyes tanfolyamaimat!