Barion Pixel

Torta és cukorvirág

Prémium cukorvirág massza (by Robert Haynes)

1.200 Ft

Készíts fantasztikus cukorvirágokat, csodás figurákat és más ehető alkotásokat ezzel az új prémium minőségű virágmasszával, melyet a világhírű Robert Haynes alkotott meg.

A virágmasszának selymesen lágy állaga és eper illata van. Nagyon könnyű lehelet vékonyra kinyújtani, valamint kiválóan felveszi a szilikon erezők mintázatát. Hosszan formázható, így elegendő idő áll rendelkezésedre, hogy a legapróbb részlet is kialakítható legyen. Rugalmasságának köszönhetően akkor sem keletkeznek lyukak vagy szakadások a kinyújtott masszán, ha extrém vékonyra van kinyújtva. Nem reped, nem törik és nem ragad a felületre.

A kiszáradt virág ellenáll a párának, magas hőmérsékletnek és tartja a formáját. Tökéletesen lehet étel lakkal kezelni a felületét, illetve festeni sziromfestékekkel, lüszterrel, folyékony festékekkel, vagy oldószerrel hígított ételfestékekkel (amennyiben például extra erezetet, vagy mintát szeretnénk kontúrozó ecsettel ráfesteni).

Minimális átgyúrással máris eléri a kívánt állagot, amivel azonnal elkezdhetsz dolgozni.

A virágdrótokat minden esetben érdemes ehető ragasztóba mártani és ezután beleilleszteni a szirmokba, levelekbe. Ezáltal stabil lesz és nem fog lepördülni a drótról.

Még egy fontos újítás, miszerint a kiszáradt virág tovább formázható, ha felmelegítjük egy hajszárítóval a szirmokat! Ezáltal még száradás után is lehetséges átvariálni és élethűbbé tenni a cukorvirágokat!

Tárolási javaslatok:
Felbontás után érdemes jól lezárt csomagolásban (folpack-ba tekerve, majd légmentes simítózáras tasakba beletenni), valamint ezt követően légmentesen záródó műanyag tárolóban eltenni. A tároláshoz ideális hőmérséklet: 16-23 fok. Közvetlen napfénynek ne tegyük ki! A termék fagyasztható. Amennyiben dolgozni szeretnénk vele, előtte várjuk meg amíg átmelegszik szobahőmérsékletűre.

Nettó tömeg: 250 gramm.

Gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, vegán termék! Mogyorót, vagy egyéb magvakat nem tartalmaz!

Egységár: 4800 Ft/kg

Shopping Cart

Személyes tanfolyamaim

CSOKOLÁDÉ (BONBON) TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

PRIVÁT CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN (ZUGLÓBAN)

CUKORVIRÁG TANFOLYAMOK BUDAPESTEN

KARÁCSONYI CSOKOLÁDÉ TANFOLYAMOK

Mit keresel?

Hamarosan

Az online tanfolyam felület jelenleg fejlesztés alatt áll, kérjük kövesd oldalamat további információkért. Addig is tekintsd meg személyes tanfolyamaimat!