1.500 Ft
A cukorlapon jobban érvényesülnek a színek, valamint hidegzselé nélkül felhelyezhető a tortára. Az átlátszó fólia eltávolítása után egyszerűen csak rá kell helyezni a torta felületére (esetleg picit meg lehet vizezni a hátulját, ha fondanttal burkolt tortára tesszük, hogy rátapadjon – vagy a fondantot kenjük át pici vízzel, ahová kerülni fog a cukorlap).
A széle nem kunkorodik fel, ezért nem szükséges körben lefogatni. Tejszínes, tejes krémekre nem ajánlott, mert feloldhatja a cukorlapot. Ebben az esetben érdemes alá rakni egy kinyújtott fondant lapot és erre ráilleszteni a cukorlapot a fent leírtak szerint. Tárolása: szobahőmérsékleten, lezárt tasakban, hogy ne száradjon ki. Ketté hajtani nem szabad, mert eltörhet. Ollóval, sniccerrel vágható.
Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben!
Illetve saját fotót szintén e-mailben tudsz küldeni. Nem áll módomban képet szerleszteni. Word dokumentumba beméretezett képet kérnék küldeni.
Köszönöm a megértést és az együttműködést!
cukorviragkurzus@gmail.com
Az új szabályozásokat és szigorításokat figyelembe véve ezentúl csak dekorációs (nem ehető) célra ajánlom az elkészült cukorlapot!
Kapcsolódó termékek
-
Cukorlapok egyedi fotóval
A5 méretű (15 cm x 21 cm) téglalap alakú cukorlap egyedi fotóval
1.500 Ft Kosárba teszem -
Cukorlapok egyedi fotóval
A4 méretű (28 cm x 20 cm) téglalap alakú cukorlap egyedi fotóval
2.200 Ft Kosárba teszem